Inschrijven

Inschrijven voor Jeugdkamp Krimpen kan dit jaar online. Hieronder vind je wie zich kan inschrijven en hoe je je kan inschrijven.

Wie
Jeugdkamp Krimpen is voor kinderen van 8 tot en met 14 jaar uit Krimpen aan de Lek en omgeving die dit jaar maximaal in de 2e klas van het voorgezet onderwijs zitten. Voor 2021 betekent dit dus dat je geboren moet zijn tussen 22 augustus 2006 en 28 augustus 2013.

Wanneer
Het inschrijven kan vanaf 16 tot en met 25 april 2021

Hoe
Het inschrijven gaat in een aantal stappen:

  1. Registreer je of log in als ouder/verzorger door je e-mail adres in te vullen in het inlogscherm van jou persoonlijke pagina.
  2. Via de mail die je ontvangt kan je gedurende 60 minuten inloggen op jouw persoonlijke pagina.
  3. Op jouw persoonlijke pagina vul je jouw contactgegevens in.
  4. Op jouw persoonlijke pagina kun je hierna een of meerdere deelnemers inschrijven.
  5. Na sluiting van de inschrijfperiode zal het bestuur van Jeugdkamp Krimpen bepalen wie er mee kan.
  6. Je krijgt een bericht of je inschrijving is geaccepteerd.
  7. Nadat je inschrijving is geaccepteerd heb je 4 weken de tijd om het volledige inschrijfgeld (€115,00) via jouw persoonlijke pagina te voldoen en daarmee de inschrijving definitief te maken.
  8. 1 maand voor start van het kamp zullen wij je vragen om gegevens zoals de zorgverzekering, allergieën, medicijngebruik en overige bijzonderheden die wij moeten weten door te geven via jouw persoonlijke pagina.

Acceptatie inschrijving
Helaas kan het gebeuren dat wij meer inschrijvingen ontvangen dan dat er plaats is. In dat geval zal het bestuur bepalen wie er mee kan. Als de deelnemer in 2019 mee is geweest, mag deze in 2021 ook weer mee (mits je niet ouder bent dan 14 jaar en maximaal in de 2e klas van het voortgezet onderwijs zit). Voor de overige inschrijvingen zal het bestuur een keuze maken op basis van de beste groepssamenstelling. Uiteraard hopen wij dat iedereen mee kan!

Aanmelden
Vul op jouw persoonlijke pagina je e-mailadres in om te starten met de aanmeldprocedure of extra deelnemers in te schrijven. Let er op dat alleen jij toegang hebt tot dit e-mailadres aangezien iedereen met toegang tot jouw e-mailadres de volledige inschrijving kan inzien.

Jouw persoonlijke pagina
Ga met de volgende link naar jouw persoonlijke pagina